Трейлери нових фільмів Стівена Содерберґа і Віма Вендерса

"Unsane"

Стівен Содерберґ продовжує експериментувати. Після серіалу "Mosaic", до якого додавався мобільний застосунок, за допомогою якого історія ставала, в певному сенсі, інтерактивною, режисер зняв на iPhone стрічку "Ненормальна", в якій Клер Фой грає героїню, яку проти її волі запроторюють у божевільню. 

Після "Мандаринки" таким нікого не здивуєш, але акторки (тут ще й Джуно Темпл) приваблюють.


"Submergence"

Мелодраматичний фільм культового режисера Віма Вендерса з Джеймсом Мак-Евоєм і Алісією Вікандер у головних ролях не вразив критиків. Поки що оцінка "Занурення" на "томатах" - 3,3/10. Так, це за результатами лише 8 рецензій, але що казати, якщо мені не вистачило терпіння, щоб навіть трейлер додивитися (і безмежна любов до Джеймса не допомогла). 

Синопсис стрічки:
В кімнаті без вікон, на східному узбережжі Африки, англійця Джеймса Мура тримають в заручниках джихадисти. За тисячі миль звідти, посеред Ґренландського моря, Даніелла Фліндерс готується до глибоководного занурення. Знаходячись на межі, їх обох притягують спогади про минулорічне Різдво, коли випадкова зустріч на пляжі у Франції призвела до пристрасного роману.




















Коментарі

Популярні публікації