Емілі Вотсон і Стеллан Скашгорд приєднаються до Джареда Гарріса у міні-серіалі "Чорнобиль"


Ще в липні минулого року з'явилась новина, що канал HBO дав зелене світло міні-серіалу про Чорнобильську катастрофу під прямолінійною назвою "Чорнобиль". Тоді ж повідомлялось, що одну з головних ролей у проекті зіграє Джарред Гарріс.

Вчора ж The Hollywood Reporter поширив новину, що ще двоє акторів отримали ролі в майбутньому серіалі - Емілі Вотсон і Стеллан Скашгорд.

Сценарій до серіалу, що складатиметься з 5 епізодів, написав Крейґ Мейзін ("Похмілля у Вегасі 2-3", "Мисливець і Снігова королева"), а режисером проекту стане Йоган Ренк, кліпмейкер і режисер окремих епізодів серіалів: "Пуститися берега", "Вікінги", "Зупинись і гори"...

Міні-серіал описують як "історію про брехню і боягузтво, хоробрість і переконання, людську помилку і людську благородність", він пильно гляне на те як і чому трапилась ядерна катастрофа, а також на героїв, які тоді боролися і пали.

Джаред Гарріс зіграє Валерія Леґасова, радянського вченого, що був одним з керівних діячів комісії з ліквідації наслідків катастрофи на ЧАЕС, а також займався розслідуванням її причин.
Емілі Вотсон також стане радянською вченою, що намагатиметься розгадати таємницю приховану за катастрофою, тоді як Стеллан Скашгорд перевтілиться в бюрократа радянської ери, представника Міністерства енергетики.

Джарред Гарріс на промо до серілу "Терор",
що виходить на каналі "amc" 26 березня
Емілі Вотсон і Стеллан Скашгорд у фільмі
Ларса фон Трієра "Розсікаючи хвилі" (1996)

Коментарі

Популярні публікації