Зірки на Met Gala-2018

Met Gala - благодійний захід, що проводиться на користь Інституту костюмів Мистецького музею Метрополітен і приурочений до відкриття його виставки. Щороку чимала кількість зірок Голлівуду, музичної сфери чи просто світських левиць та левів збирається на відкриття, підбираючи своє вбрання за темою виставки. На відміну від червоних доріжок різноманітних кінофестивалів або врочистих церемоній вручення нагород, Met Gala - можливість для зірок (себто їхніх стилістів) розгулятися на повну, не стримуючи фантазію.

Цього року тема заходу - "Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination" ("Божественні тіла: Мода і католицька уява". Знаю, що звучить кострубато). 

Хтось із зірок підійшов до питання вибору вбрання поверхово, обмежившись окремими деталями, дехто взагалі проігнорував тему вечора, але були й ті, що підійшли до цього питання більш ґрунтовно, давши одному з моїх улюблених аккаунтів в твітері (Tabloid Art History) купу матеріалу для роботи.


Зендая

 Ембер Герд

Ріана

Жанель Моне

 Емілія Кларк

 Лана Дель Рей

 Аня Тейлор-Джой


 Лілі Коллінс

Ґрета Ґервіґ

Блейк Лайвлі

Гейлі Стайнфелд

Кеті Пері                                                     SZA

Сара Джесіка Паркер                                          Мадонна

Кейт Босворт                                     Дженніфер Лопес

Роузі Гантінгтон-Вайтлі                                     Френсіс Макдорманд

Більшість чоловіків виявились ще тими занудами - поприходили у звичайних чорних смокінгах. Але було й декілька винятків:

Чедвік Боузман

Даррен Кріс                                                    Джаред Лето


Коментарі

Популярні публікації