Подробиці про серіал "Watchmen"


Якщо хто раптом забув, культовий графічний роман "Хранителі" чи пак "Вартові" вирушить на малі екрани. HBO разом із Деймоном Лінделофом ("Lost", "The Leftovers") збирається зняти серіал, взявши за основу комікс авторства Алана Мура і Дейва Ґіббонса.

Аби нагадати про проект і заспокоїти (або навпаки) відданих прихильників роману Деймон Лінделоф написав довжелецького листа і виклав його фото у Instagram.

Його там щось сильно понесло, він почав порівнювати комікс із Старим Заповітом, а майбутній серіал назвав відповідно Новим.
Але якщо вибрати із потоку слів і "вибачень" за ще не знятий серіал головне, стає приблизно зрозуміло, що нас чекатиме:

  • Події серіалу будуть розгортатись у сучасному світі: "Старий Заповіт був конкретним щодо 80-х Рейгана, Тетчер і Горбачова. Наш мусить резонувати з частотами Трампа, Мей і Путіна з конем, на якому він роз’їжджає без сорочки. До слова про вершників, Кінець світу відміняється... а це означає, що перед героями і лиходіями – неначе їх можна розділити – будуть геть інші ставки."
  • Все, що трапилося в оригінальній історії - "Комедіант помер. Ден і Лорі закохалися в одне одного. Озімандіас врятував світ, а Доктор Мангеттен покинув його, після того, як розірвав на шматочки Роршаха в холоднечі Антарктики" - залишається у силі.
  • У серіалі будуть як нові, так і добре знайомі персонажі.
Ще не знаю, як до того всього ставитись. З одного боку, все логічно й правильно, навіщо чіпати довершений твір (який, до речі, вже можна придбати українською), який тим паче має достойну екранізацію? Але чи вдасться авторам серіалу створити якісний оригінальний продукт? Поки що рано говорити. Втім, мене достатньо зацікавили, щоб я і далі слідкувала за перебігом подій.

UPD: Набрали якихось ноунеймів(

Коментарі

Популярні публікації