Трейлери: "Maniac", "Lizzie", "If Beale Street Could Talk"


"Маніяк" - cеріал, автором якого є Патрік Сомервіль ("Залишені"), а режисером усіх 10 серій - Кері Фукунаґа ("Справжній детектив"), з Еммою Стоун і Джоною Гіллом у головних ролях.

Серіал розповість про двох незнайомців, які беруть участь у фармацевтичних тестуваннях, кожен зі своїх причин. 
Енні - розчарована й безцільна, зациклена на розірваних стосунках із сестрою і матір'ю. Овен - п'ятий син багатих нью-йоркських промисловців, усе своє життя він боровся з сумнівним діагнозом - шизофренія. Їхні життя не справдили очікувань, тому обіцяне радикальне лікування - пігулки, які за словами їхнього винахідника, можуть налагодити усе, пов'язане з мозком, від психічної хвороби до розбитого серця - приводить їх на випробування дивовижного препарату, який нібито без жодних побічних ефектів мусить розв'язати всі їхні проблеми. Звісно, справи йдуть не так, як планувалося.


       

"Ліззі" - історія Ліззі Борден, яку в кінці 19 ст. звинуватили у жорстокому вбивстві батька і мачухи. Фільм зосередиться на теорії, згідно з якою спровокувало вбивство викриття лесбійського роману Ліззі з покоївкою.У головних ролях: Хлоя Севіньї і Крістен Сюарт.

       

"Якби Біл-стріт могла говорити" - новий фільм лауреата премії "Оскар", Баррі Дженкінса. Головна героїня стрічки відчайдушно намагається довести невинуватість свого ув'язненого чоловіка.



Коментарі

Популярні публікації