"Mission: Impossible – Fallout" - Рецензія


"Місія неможлива: Фолаут" - з легкістю найкраща частина серії і, напевно, дійсно найефектніший екшн з часів "Шаленого Макса". Не тому, що він настільки ж крутий (взагалі, вважаю, що їх не зовсім доречно порівнювати, занадто вони різні), а радше через те, що по-справжньому вартісних бойовиків виходить критично мало.

Суттєвий момент, якщо попередні частини франшизи "не заходили", не варто вестися на захопливі відгуки й чекати чогось екстраординарного від шостої частини. Це все ще стара добра "Місія", з доволі простим сюжетом, псевдо- і звичайними зрадами, твістами й буквальним зриванням масок. Тільки всього цього тут у декілька разів більше. Взяти, наприклад, перегони. Вони тут і на мотоциклах, і на автівках, і на гелікоптерах, і на своїх двох (що-що, а побігати Том Круз любить). Екшн тут, звісно, на 5 з плюсом. Сцена у вбиральні (саме та, де Генрі Кавілл перезаряджає свої руки) - одна з найкращих бійок, які я бачила за останній час.

Традиційно для таких фільмів, показано достатньо багато мальовничих місцин. Але було трохи смішно від того, що шматочок Норвегії видали за Індію)

Бачила, що дехто незадоволений передбачуваністю того, хто врешті решт виявився поганцем. Категорично не згодна. Здається очевидним, що його й не намагалися приховати, тому ці претензії недоречні.

А саєнтологія, здається, таки чудодійна релігія. У 56 років таке виробляти - це щось.

4+

Коментарі

Популярні публікації