25 фільм про Джеймса Бонда зніматиме Кері Фукунаґа

Пошуки режисера для нового Бонда нарешті завершились. Продюсери стрічки зробили свій вибір на користь Кері Фукунаґи, відомого як режисер першого сезону серіалу "Справжній детектив" і фільму "Безрідні звірі".
З 21 вересня на Netflix або самі знаєте де 😉 можна знайти його (у співавторстві з Патріком Сомервіллем) серіал "Маніяк", який нагадує суміш Нолана й Чарлі Кауфмана з нотками Веса Андерсона.

Також з'ясувалися деякі подробиці щодо звільнення Денні Бойла. Принаймні за чутками, це було зроблено за бажанням Деніела Крейґа. Хоча продюсери фільму не були в захваті від ідей Бойла і сценариста Джона Годжа, які хотіли, щоб сюжет фільму розгортався довкола сучасної Холодної війни, але саме рішення Бойла взяти на головного антагоніста-росіянина польського актора Томаша Кота спровокувало те, що Крейґ збунтувався.
Разом із Бойлом було викинуто й сценарій Годж. Фукуназі ж доведеться працювати з матеріалом постійних сценаристів Бондіани - Ніла Пурвіса й Роберта Вейда.

Зарубіжні видання пишуть, що Фукунаґа стане першим американцем, якому доручили знімати фільм про агента 007 (а заразом - першим режисером кольору, завдяки японському походженню), але не впевнена, що вони дійсно перевіряли національність режисерів усіх попередніх 24 частин...

Прем'єра стрічки запланована на 14 лютого 2020 року.

Джерело: theplaylist

Коментарі

Популярні публікації