Дайджест новин: Нові фільми Ґільєрмо дель Торо, Мартіна Скорсезе, Джорджа Міллера...

God bless Netflix! Компанія проспонсорує "Піноккіо" Ґільєрмо дель Торо, проект, який він намагався втілити в життя бозна-скільки років. Це буде анімаційний мюзикл, події якого розгорнуться в фашистській Італії. До створення мультфільму Торо залучає купу талантівз режисером співпрацюватимуть: Компанія Джима Генсона, автора "Маппетів", і "ShadowMachine", що продюсує зокрема серіал "Кінь БоДжек"; співсценаристом "Піноккіо" буде Патрік Мак-Гейл ("Час пригод", "За садовим парканом"); співрежисером - Марк Ґустафсон, режисер анімації "Фантастичного містера Фокса"; лялькарями - Мак-Кінон і Сондерс ("Труп нареченої")!

          

Тепер офіційно: Мартін Скорсезе та Леонардо Ді Капріо знімуть шостий спільний повнометражний фільм - екранізацію роману "Killers Of The Flower Moon"!
Сценарій до стрічки напише Ерік Рот ("Форрест Ґамп", «Загадкова історія Бенджаміна Баттона»).
Документальний роман журналіста Девіда 
Ґранна розповідає про розслідування низки вбивств багатих корінних американців в окрузі Осадж, Оклахома, що були скоєні в 1920-х, після того, як на територіях проживання осейджів було знайдено поклади нафти. Офіційне число вбитих - щонайменше 20 осіб, але, на думку Ґранна, жертв було значно більше.

          

Цьогорічний лауреат премії Vasanta Awards як найкращий режисер за фільм "Зоряні війни: Повернення джедаїв" 😁, Раян Джонсон повертається до власних витоків - детективного жанру. Перш ніж взятися до нової трилогії "ЗВ" режисер зніме murder mystery "Knives Out", детектив у дусі Агати Крісті (але сучасну) з потужним акторським складом: Деніел Крейґ (який зіграє слідчого), Кріс Еванс, Джеймі Лі Кертіс, Майкл Шеннон, Лакіт Стенфілд, Ана де Армас, Дон Джонсон!

          

Несвіжа новина, але після недавнього повідомлення про те, що Кетрін Ленґфорд ("13 причин чому") з'явиться в четвертих "Месниках", згадала, що, здається не писала про ще одну (!) інтерпретацію легенди короля Артура, яка на нас чекає...
Акторка зіграє головну роль у серіалі від Нетфлікс "Проклята", що описують як історію дорослішання юної дівчини, якій судилося стати Німує, Володаркою озера.

          

Спільнота українських кінокритиків (така виявляється є) назвала переможців своєї кінопремії "Кіноколо" (проведеної вперше). Передбачувано, найкращим фільмом було визнано "Донбас", а Лозницю назвали найкращим режисером. Відкриттям року став фільм "Коли падають дерева" Марисі Нікітюк. Нагороду як найкращий актор отримав В'ячеслав Довженко за Кіборгів, акторка - Ірма Вітовська ("Брама") 😍. Найкращим документальним фільмом стала "Дельта", а короткометражним - "Штангіст".
Не бачила два останніх фільми, рештою лауреатів задоволена. 
 

          

"Три тисячі років жаги". Така назва нового фільму Джорджа Міллера, який три роки тому зніс усім дах "Дорогою люті". Наступний його проект звучить не менш епічно - масштабна історія кохання за участі джина (!) з Ідрісом Ельбою і Тільдою Свінтон у головних ролях!  

          

Екранізацію роману "Тигр", яку мав знімати Даррен Аронофскі з Бредом Піттом у головній ролі віддали Мирославу Слабошпицькому! Український режисер зніме цей фільм для студії Focus. Plan B Бреда Пітта і Protozoa Аронофскі також продюсуватимуть проект. 
Роман журналіста Джона Вейлланта, що розповідає про полювання на тигра, який методично вбивав жителів сибірського селища, немов би мстячись за вторгнення людей у природне середовище хижаків.

Коментарі

Популярні публікації