"Spider-Man: Into the Spider-Verse" - Відгук



Believe the hype! "Людина-павук: Навколо всесвіту" дійсно настільки хороший, як про це говорять. Він просто фонтанує креативністю та любов'ю до коміксів!

Сценарій анімаційного фільму, хоч і не пропонує нічого принципово нового, підкуповує своєю збалансованістю. Тут усе на місці – драматизм, гумор, екшн, фансервіс. Сюжет водночас простий і складний, крім головної арки мимохідь зачіпаються теми дорослішання, пошуку свого місця у світі, кризи середнього віку, втрати близьких... "Людина-павук: Навколо всесвіту" принесе задоволення і відданим фанатам героя, і глядачам, які ніколи раніше про нього не чули (якщо такі існують 😀).

Звісно, найголовніше в "Навколо всесвіту" – графіка. Вона просто неймовірна! У голові не міститься об'єм роботи, який було вкладено в створення мультфільму. Суміш технік, унікальні прийоми, увага до найменших деталей... Мистецтво!

Також хочеться похвалити саундтрек. Аж після перегляду дізналася, що його написав Деніел Пембертон (автор шикарної музики до "Короля Артура"), не дивно, що мені так зайшло. Особливо запам'яталася тема Бродяги, щоразу сиротами від неї вкривалася. 

Найкраще камео Стена Лі? Найкраща сцена після титрів? Найкращий фільм про Людину-павука*? Схоже на те.

*Я за крок від того, щоби назвати його найкращим фільмом про супергероїв, але для таких заяв треба, аби трохи спали емоції**))

**Водночас із написанням цього відгуку подивилася відео з аналізом анімації. І знаєте що? Це таки найкращий фільм про супергероїв!

5+

Коментарі

Популярні публікації