Трейлери: "Joker", "The Dead Don't Die", " The Last Black Man in San Francisco", "Chernobyl", "Віддана" та інше

"Джокер"

У трейлері "Джокера" Тодда Філліпса стирчать такі великі вуха "Таксиста" (і вуса "Короля комедії"), що це вже майже непристойно. Загалом ролик виглядає ефектно, Хоакін Фенікс – сила, але ми вже це давно знаємо. А втім, поки що я притримуватимуся скептицизму. По-перше, поки що не зовсім зрозуміло, що в фільмі буде за сюжет (ну, крім поступового божевоління Артура Флека), а балачки про переписування сценарію на знімальному майданчику вселяють певні сумніви; по-друге, Тодд Філліпс – не Скорсезе, і до режисерів вульгарних комедій, які сунуть знімати серйозне кіно з політичним підтекстом, я тепер ставлюся з острахом (так, Адаме Мак-Кею, це я про тебе 😁). Але подивимося, цікаво, що з того зрештою вийде.

Українською:

                  

"Мертві не помирають"

Зомбі-комедія від Джима Джармуша, де Тільда Свінтон грає ельфоподібну власницю похоронного бюро, яка катаною відрубує голови живим мертвякам? Shut up and take my money!
Ніби цього замало, головні й другорядні ролі в фільмі виконали Адам Драйвер, Білл Мюррей, Хлоя Севіньї, Стів Бушемі,  Іґґі Поп, Том Вейтс, Калеб Лендрі Джонс, Селена Ґомес, Денні Ґловер, Остін Батлер, Розі Перес, RZA, Керол Кейн.

                  

"Останній чорношкірий у Сан-Франциско"

Закохалася у цей фільм з першого погляду! 😍

                  

"Чорнобиль"

Шкіра сиротами вкривається... 

                  

"Віддана"

Якось не в захваті я була від "Фелікс Австрія", тизер його екранізації теж поки що не надихає.

                  


"Джок Вік 3"

God bless Keanu Reeves!

                  

"Пенніворт"


Давайте вже серіал про шкільну вчительку Брюса Вейна, про його стоматолога й психотерапевта (про останнє, до речі, я не жартую).

                  

 Серіал для die-hard fans Ніколаса Віндінга Рефна. 10 1,5-годинних серій типово Рефнівського видовища не кожен витримає. Та ще й з Майлзом Теллером у головній ролі.

                  

🖤🖤🖤

Коментарі

Популярні публікації