"Pokémon Detective Pikachu" - Відгук


Напевно, ніхто не йде на фільм "Покемон детектив Пікачу", сподіваючись на крутий сценарій, проникливу акторську гру, глибокі ідеї. Ні, це легке розважальне кіно з купою милих створінь, під час перегляду якого можна зануритися у дитинство (якщо ви не зашкарублі циніки, звісно). Не те, щоб у нього були якісь проблеми зі складовими. Сценарій тут простий, але без надто явних недоліків, на які не можна закрити очі, опліч банальних і передбачуваних поворотів є й сюжетні сюрпризи, події тримаються купи й загалом вилаштовуються у послідовну розповідь. 

Головний герой трохи прибитий мішком, Джастісу Сміту все ж не вистачає харизми, хоча особливих претензій до його гри не маю. Але, заради справедливості, на фоні Пікачу будь-хто виглядав би блідою міллю) Їй-богу, Пікачу – наймиліша істота, яку мені доводилося бачити в кіно. Я б життя за нього віддала. Та й решта покемонів (крім декількох лисих) дуже славні, а з Псайдаком ще й відчуваєш певну духовну спорідненість)

Не позбавлений "Покемон детектив Пікачу" й атмосфери (тільки лінивий не згадував у відгуках про "Blade Runner"), візуально фільм виглядає дуже добре. Цікаво, що його знімали на плівку (і це видно!).

Словом, приємний фільм, від якого, якщо не чекати забагато, обов'язково отримаєш задоволення!

3+

Коментарі

Популярні публікації