Дайджест кіноновин: "Dune: The Sisterhood", "Cursed", нові фільми Аллена, Маліка, Ісвуда та інше

Щось давно я не викладала ніяких кіноновин, а їх за цей час назбиралося до біса. Швиденько пробіжуся найцікавішими, щоб надолужити)

Крім повнометражної екранізації "Дюни" на нас чекає ще й серіял! "Дюна: Сестринство" розповість про таємничий жіночий орден Бене Ґессерит, членкині якого використовують вміння, набуті після тривалих фізичних і ментальних тренувань, щоб нарощувати свою владу й впливати на розвиток. людства. Режисером першої серії (як і фільму) буде Дені Вільнев.

                           

Знаю, дехто з вас з нетерпінням чекає на кожен фільм/серіял про Робіна Гуда та короля Артура))) Серіял "Проклята" від Netflix можна зарахувати до останніх, адже він розповість про юність Німуе чи пак Володарки озера.
Перший кадр:

                           

Кажуть, після перегляду "Мовчання" Терренс Малік запитав у Скорсезе: "Що Христос від нас  хоче?". Здається, його це добряче тривожить, бо наступний фільм режисера буде саме про Ісуса Христа.

                           

Крістоф Вальц, Джина Ґершон, Луї Ґаррель, Воллес Шон, Сержі Лопес і Елена Аная не бояться ризикнути своїми кар'єрами зіграють у новому фільмі Вуді Аллена, опис якого звучить як типовий концентрований Аллен.
Фільм розповість про подружню американську пару, що вирушає до Іспанії на Міжнародний кінофестиваль у Сан-Себастьяні. Чоловіка та жінку захоплює магія фестивалю, краса та чарівність Іспанії, фантастичний світ кіно. Вона закручує роман із талановитим французьким режисером, він закохується у вродливу місцеву іспанку...
Гарно, звісно, – чоловік "закохується", а у жінки "інтрижка"... 😕


                           

Тим часом у наступному фільмі Клінта Ісвуда зіграють Пол Волтер Гаузер і Сем Роквелл (раніше на ці ролі претендували Джона Гілл і Леонардо Ді Капріо). 
Стрічка розповість реальну історію Річарда Джуелла, чиє життя перевернулося догори дриґом після того, як його помилково звинуватили в тероризмі. Під час Олімпійських ігор 1996 року, які проходили в штаті Атланта, Річард побачив підозрілий пакунок на території Олімпійського парку; йому вдалося звільнити територію та врятувати численні життя, однак, коли в пресі дізналися, що Джуелла підозрюють у закладанні бомби, життя чоловіка перетворилося на пекло. Хоча через три місяці ФБР зняло всі до останнього звинувачення з Річарда, йому так і не вдалося повністю відновити свою репутацію та впевненість у собі, а його здоров'я різко погіршилося. Річард Джуелл помер у 2007 році від серцевого нападу, йому було 44 роки.

                           

Серіяли "Болотна істота" та "У кращому світі" закрили. А ось "Матрьошку" та "Любов, смерть і роботи" навпаки продовжили.

                           

"Паразитів" Пона Джун Хо везуть до України! Фільм, від якого у захваті всі, хто його бачив, вийде у прокат 1 серпня. 👏👏👏

                           

Вінстон Дюк, Зазі Бітц, Білл Скарсгард, Бенедикт Вонг і Девід Райсдал зіграють людські душі у фільмі "Дев'ять днів". 👀 
За сюжетом, у них братиме інтерв'ю чоловік, який буде вирішувати, хто достойний "вселитися у людину".

                           

Леонардо Ді Капріо вибув із нуару Ґільєрмо дель Торо. Замінити його може Бредлі Купер.

                           

"Disney" перезапускає мультсеріял "Чіп і Дейл". З очевидних причин інтернет заполонили обурені й незадоволені коментарі.

                           

"HBO" та "Sky", що подарували нам "Чорнобиль", знімуть серіял з Джудом Лоу в головній ролі. По опису, це буде щось у дусі "Плетеної людини" чи "Апостола". 
"Третій день" розповість про чоловіка, який потрапляє на таємничий острів біля узбережжя Великої Британії. Він зустрічає його потайних мешканців і стає свідком дивних обрядів. Межа між вигадкою та дійсністю починає розмиватися, головний герой стає згадувати травми свого минулого, що призводить до конфлікту з острів'янами.

Коментарі

Популярні публікації