Новини: "Batman", "Matrix 4", "John Wick", Ґай Річі, Квентін Тарантіно, Ґал Ґадот і трейлер "Bombshell"

Зої Кравіц зіграє Жінку-кішку! 😍
Акторка приєднається до Роберта Паттінсона в "Бетмені" Метта Рівза. Також у фільмі мають зіграти Джеффрі Райт (комісара Ґордона) і Джона Гілл (якогось лиходія, подейкують, що Загадника).
За даними Variety, Зої обійшла Зазі Бітц, Ейсу Ґонсалес і Алісію Вікандер.
UPD: Гілл у фільмі не гратиме.
  
               
                        
Тим часом Ніл Патрік Гарріс і Ях'я Абдул-Матін II поповнили акторський склад четвертої "Матриці". Кого зіграють актори – не кажуть, але напрошується припущення, що Ях'я перевтілиться у молодого Морфея, а Ніл – Архітектора.
З оригінального складу в квадриквелі повернуться Кіану Рівз і Керрі-Енн Мосс. Переговори щодо участі в проєкті веде Джада Пінкетт-Сміт.
  
               

У сім'ї Джона Віка – поповнення. Лен Вайзмен, відомий за фільмами з франшизи "Інший світ" і ремейком "Згадати все", зніме "жіночий" спіноф успішного бойовика "Джон Вік". Стрічка називатиметься "Балерина" й розповість про молоду кілерку, яка буде мстити вбивцям своєї сім'ї. Словом, "Червоний горобець 2". Або три, бо ще ж "Анна" недавно була. Краще б про героїню Геллі Беррі фільм зняли. 😒 
  
               
                        
Ґай Річі та Джейсон Стейтем знову попрацюють разом. Їхнім четвертим спільним проєктом стане ремейк французького бойовика «Інкасатор» («Le Convoyeur») для «Miramax».
У центрі сюжету опиниться Ейч, холоднокровний і таємничий персонаж, що працює на інкасаторську компанію, яка щотижня перевозить Лос-Анджелесом сотні мільйонів доларів. Фільм матиме напружений та нелінійний сюжет і «стрибатиме» між різними персонажами.. 
  
               
                        
Тарантіно свій останній фільм ще не зняв, але вже взявся за написання романів. Його дебютна книжка розповість про ветерана Другої світової війни, який повертається до Америки. Після всього пережитого на фронті, він перестає сприймати кіно, фільми здаються йому незрілими, дитячими. Для нього Голлівудське кіно – занадто "кіношне". Аж ось він відкриває для себе закордонний кінематограф – Куросаву, Фелліні... 

  
               
                        
Ґал Ґадот спродюсує і зіграє головну роль у фільмі "Ірена Сендлер", що розповість про польку, яка в часи Голокосту врятувала понад 2500 єврейських дітей.

  
               
                        
Шарліз! 🙏


Коментарі

Популярні публікації