Трейлери: "Mank", "News of the World", "PromisingYoungWoman", "Luxor", "Free Guy"...

"Манк"  


👀



"Новини з усього світу"  

Після Громадянської війни ветеран Кідд заробляє читанням газет у маленьких містечках. Доля зводить його з 10-річною дівчинкою, врятованою з полону індіанців. Капітан Кіддс береться доправити сироту через сотні миль у дім родичів. На своєму шляху вони зустрінуться з невблаганною природою і з набагато більш страшною стихією – людською жорстокістю і жадобою.

"Перспективна дівчина"  


🔥



"Луксор"  


Трохи нагадує "Їсти молитися кохати", але виглядає краще (Райзборо!), до того ж невідомо, коли мені світять якісь мандрівки... хоч по телевізору на світ подивлюся(



"Персонаж"  

Хлопчина на ім’я Ґай працює касиром у великому банку. У його налагодженому житті не буває несподіванок. Одного дня його банк грабують 17 разів поспіль. Тоді Ґай розуміє, що все, що його оточує – це майстерно спланована кимось відеогра, у якій він другорядний персонаж. Віртуальний світ, у якому він живе, дає можливість гравцю робити що йому заманеться. Попри такі «вигідні» умови перебування у цьому світі, Ґай вирішує вирватися із гри. А заодно звільнити й увесь світ від перебування у примарній реальності.

"Відьми"  

Переосмислюючи улюблену історію для сучасної аудиторії, візуально інноваційний фільм Роберта Земекіса розповідає загадкову гумористичну та зворушливу казку про юного сироту. Наприкінці 1967 року він їде жити до своєї люблячої бабусі у містечко Демополіс, що у штаті Алабама. Коли хлопчик та бабуся зустрічають кількох гламурних, але насправді злих відьом, вона мудро вирішує забрати юного героя на дорогий курорт біля моря. На жаль, вони прибувають туди десь тоді само, коли Верховна Відьма збирає – під прикриттям – коліжанок з усього світу, щоб втілити у життя свої підступні плани.

"Лінія горизонту"  


🛬


Коментарі

Популярні публікації