Денні Бойл - кандидат на пост режисера наступного фільму про Джеймса Бонда

Як повідомляє Variety, студія MGM знайшла чергового кандидата на пост режисера 25-го фільму про Джеймса Бонда. Ним став Денні Бойл. Пишуть, що він знаходиться високо у переліку потенційних керманичів проекту. 
 
Деніел Крейґ, що вп'яте повернеться до ролі агента 007, вже працював із Бойлом у цьому образі: режисер поставив невелику сценку за участю Бонда і королеви Єлизавети ІІ на відкритті Олімпіади 2012 року. 
 
Згідно з Deadline, Денні Бойл візьметься за цей проект лише за певних умов, режисер має своє конкретне бачення стрічки й заручився підтримкою Джона Годжа, який пише сценарій до фільму. Ці двоє працювали разом над "Трейнспоттінґом". 
Якщо студія затвердить сценарій Годжа, Бойл стане режисером фільму. У протилежному​ випадку продюсери повернуться до попереднього сценарію авторства Ніла Первіса та Роберта Вейда ("Казино Роял", "Скайфолл", "Спектр"). Тоді режисера вибиратимуть, скоріш за все, з трійці кандидатів, про яких повідомлялося раніше, - Девіда Маккензі, Яна Деманджа, Денні Вільньова.

Коментарі

Популярні публікації