"TERMINAL" і "The Spy Who Dumped Me" - Трейлери

Не знаю, як у когось повернувся язик назвати це тизер-трейлером, але зі своїм завданням - заінтригувати - він впорався на відмінно. Не те щоб мене потрібно було навмисно зацікавлювати - ви лишень гляньте на Марґо, вона ж немов з якогось фільму Гічкока зійшла! Та й давненько у нас не було пристойних нуарів без домішок кіберпанку чи наркоманії. Хоча не стала би гарантувати, що тут обійдеться без останнього.
Сюжет фільму розповість про двох кілерів на зловісному завданні, смертельно хвору вчительку, загадкового прибиральника і офіціантку, яка веде подвійне життя. Їхня зустріч призводить до вбивчих наслідків, з легкої руки злочинного генія (генійки?), що шукає помсти.

___________

"Шпигун, який мене кинув" - типовий представник жанру шпигунської-комедії, подібні фільми регулярно виходять на широкі екрани. Чим він від них відрізняється? Та, мабуть, нічим. Але особисто мене приваблює акторський склад, до Міли Куніс я ставлюсь байдуже, а ось Кейт Маккінон чомусь дуже пре, + красені Джастін Теру і Сем Г'юен, богиня Джилліан Андерсон... а ще Іванна Сахно, яка продовжує експансію на голлівудські землі (українсько-американську акторку вже з сьогоднішнього дня можна побачити в сиквелі "Тихоокеанського рубежу").


Коментарі

Популярні публікації