Дайджест новин за минулий тиждень

Гаразд, спробую таки розгребти все, що відбулося за останній тиждень.
Для зручності зроблю дві публікації: одну з новинами, іншу - трейлерами.

Отже, НОВИНИ:

               Вайтіті-Гітлер                

Політичних сатир, які висміюють Гітлера, забагато не буває. Зйомки стрічки Тайки Вайтіті "Кролик Джоджо" - в самому розпалі, режисер поділився першим офіційним кадром, на якому є він сам в образі уявного диктатора, а також Скарлет Йогансон, у ролі мами хлопчика, який дружить з віртуальним Гітлером:

               Аль Пачіно в Тарантіно                

До й без того вражаючого акторського складу нового фільму Квентіна Тарантіно приєдналися
Джеймс Марсден і Аль Пачіно!!! Все чекаю, коли підтвердять участь Семюела Л. Джексона, бо як же без нього?

Тож у фільмі зіграють: Леонардо Ді Капріо, Бред Пітт, Марґо Роббі, Берт Рейнольдс, Тімоті Оліфант, Майкл Медсен, Тім Рот, Деміен Льюїс, Дакота Феннінг, Ніколас Геммонд, Еміль Гірш, Люк Перрі, Кліфтон Коллінз-молодший, Кіт Джефферсон, Джеймс Марсден і Аль Пачіно.

До речі, про всіх акторів крім Джеймса Марсдена відомо, кого вони гратимуть. А героя Джеймса тримають у таємниці. Чи означає це, що саме він перевтілиться у Чарльза Менсона? Непоганий вибір, якщо так.

               Грандіозні плани Метью Вона                

Метью Вон геть розійшовся. Режисер продовжить розширення всесвіту "Kingsman" - плануються зйомки третьої частини, що "поставить крапку в стосунках Гаррі й Еґзі", спін-офу трилогії під назвою "Kingsman: Велика гра", який розповість про роботу секретної служби на початку 20 століття, стрічки про "Statesman" (американську спецслужбу, з якою нас познайомили в "Золотому кільці"), а також серіалу про "Kingsman".

Та це ще не все. Вон хоче перезапустити "Пипця" і зняти окремий фільм Убивайку.
Здається, хтось забажав переплюнути наполеонівські плани DC.

               Бетмен без Бена Аффлека               

До речі, про DC. У них там перетрубації в управлінні, чесно кажучи не дуже заглиблювалася, але якщо коротко: замість Джеффа Джонса тепер усім заправлятиме Волтер Хамада. Кажуть, що у нього є якийсь там ПЛАН. Як урятувати DCEU, треба розуміти. 

Коротше кажучи, варто забути про отой неадекватний список анонсованих фільмів. Відомо, що два фільми про Джокера досі в силі, окремий фільм про Флеша буде в стилі "Назад у майбутнє", "Хижі птахи" із Гарлі Квінн також залишаються і навіть мають прикріплену режисерку - Кеті Ян, "Бет-дівчина" режисера немає, зате зі сценаристкою - Крістіною Годсон ("Бамблбі"). 

Питання, яке виникало протягом останнього року-двох - чи гратиме Бен Аффлек Бетмена, здається, отримало чітку відповідь (принаймні по відношенню до сольного фільму про супергероя в чорному плащі, який зніматиме Метт Рівз) і вона негативна. Режисер планує присвятити стрічку більш молодій версії персонажу.

               "Диво-жінка 2"              

З'явилися перші кадри із сиквелу "Диво-жінки", події якого розгортатимуться у 80-х. Фільм навіть називатиметься "Диво-жінка 1984". Сподіваюсь, дата не випадкова і паралелі З Орвеллом таки будуть. Хоча, мабуть, не варто розкочувати губу. 

О, і дивіться, хто у нас тут живий-живісінький: 

            "Аквамен"            

Досі не уявляю, як вони витягнуть "Аквамена" так, щоб він не виглядав сміховинно...







                 Юен Мак-Грегор в екранізації Стівена Кінга               

Юен Мак-Грегор зіграє дорослого Денні Торренса в екранізації роману Стівена Кінга "Доктор сон", що є прямим продовженням "Сяйва". Кінг власною персоною благословив цей вибір.
  
Режисером стрічки буде Майк Фленеґен, який не вперше екранізуватиме твір Короля жахів - минулого року вийшов його фільм "Гра Джеральда" (доволі непоганий, між іншим).  

Тим часом Стівен Кінг закликав усіх приєднуватись до вимоги звільнити українського режисера Олега Сенцова, котрий голодує уже більше місяця:

        Террі Ґілліам втратив права на 

"Людину, що вбила Дона Кіхота"     

А Террі Ґілліаму варто пошукати кращого юриста. Режисер програв суд щодо авторських прав на фільм "Людина, яка вбила Дона Кіхота". 

Нагадаю, колишній продюсер фільму Паоло Бранко стверджує, що контракт, який був укладений при попередній невдалій спробі зняти "Людину, яка вбила Дона Кіхота", все ще дійсний.
Підписуючи той контракт, Ґілліам погоджувався передати права на фільм в обмін на фінансування його зйомок. За словами Террі, жодних грошей він не отримав, тож зняв стрічку з іншими людьми, що, переконує Бранко, було порушенням домовленості. Він вважає, що створення і прем'єра фільму на Каннському кінофестивалі були нелегальними і вимагатиме сатисфакції (в тому числі й від президента Канн Тьєрі Фремо).

Коментарі

Популярні публікації