Дайджест новин: Юен Мак-Ґреґор у кінокоміксі, Наомі Воттс у Вестеросі, сиквел "Гладіатора", ремейк "Шрека"...



Здається, скоро не залишиться акторів, які не засвітилися в екранізаціях коміксів. Ось і Юен Мак-Ґреґор вирішив поповнити сім'ю DC, зігравши лиходія в фільмі "Хижі пташки".
Актор приєднається до Марґо Роббі (Гарлі Квін), Мері Елізабет Вінстед (Мисливиця), Джурні Смоллетт-Белл (Чорна Канарка) і Розі Перес (Рене Монтоя) та перевтілиться у класичного антагоніста Бетмена – Чорну Маску.
Прем'єра стрічки запланована на 7 лютого 2020 року.

          

Як відомо, HBO займається масштабним розширенням всесвіту "Гри престолів", розробляючи (поки що?) п'ять приквелів до серіалу. Про один із них зараз відомо найбільше – створений Джорджем Мартіном і Джейн Ґолдман, його події розгортатимуться за тисячу років до "Гри престолів". "Це буде хроніка занепаду світу – від золотої Доби героїв до його найтемніших часів". Тепер цей серіал має й обличчя – акторки Наомі Воттс, яка отримала головну роль у проекті. 

          

Продовжуючи тему "Гри престолів". Entertainment Weekly опублікував перший погляд на восьмий сезон серіалу! 

          

Рідлі Скотт розробляє сиквел "Гладіатора". На жаль, не за епічним сценарієм Ніка Кейва, в якому римські боги доручають Максимусу вбити Ісуса Христа...

Ні, "Гладіатор 2" розповідатиме про дорослого Люціуса, племінника імператора Коммода. Люціус і його мати були врятовані Максимусом, що неабияк вразило хлопчика.
Сценарій до другої частини «Гладіатора» напише Пітер Крейґ ("Місто", "Голодні ігри: Переспівниця. Частина І-II").

          

Режисер "Воно", Андрес Мускетті, буде режисером, а Леонардо Ді Капріо – продюсером нової екранізації "Машини часу" Герберта Веллса.

          


Автор "Пуститися берега", Вінс Ґілліґан, зніме повнометражний фільм за мотивами серіалу. Поки що не дуже зрозуміло, що воно таке буде, але кажуть, у центрі сюжету буде чоловік, який втікає від своїх викрадачів.

          


Нікому не уникнути ремейкопокаліпсису! Студія Illumination ("Нікчемний я", "Посіпаки") перезніме "Шрека".

Та знаю, знаю. Світом керують гроші...

          

Більш розгорнутий трейлер нового вестерну від братів Коенів "Балада про Бастера Скраґґса":

Коментарі

Популярні публікації