Хто зіграє у нових фільмах Крістофера Нолана, Сема Мендеса, Джоела Коена та Чарлі Кауфмана?

Останнім часом з'являлося чимало новин про акторські поповнення деяких відомих режисерів. Давайте подивимося, чого нам чекати найближчі пару років. 😉

Крістофер Нолан

У новому фільмі Нолана, про який поки що нічого не відомо (крім того, що це буде інноваційний екшн-блокбастер, знятий у форматі IMAX, який сюрприз!), зіграють Джон Девід Вашингтон, Роберт Паттінсон і Елізабет Дебікі!

Сем Мендес

Сем Мендес збирає важку британську артилерію. У історичній драмі, події якої розгорнуться під час Першої світової війни, ми побачимо Бенедикта Камбербетча, Коліна Ферта, Марка Стронґа, Річарда Меддена та Ендрю Скотта! (Здається, хтось недавно передивлявся "Tinker Tailor Soldier Spy" 😁). Хоча головні ролі у фільмі під назвою "1917" виконають молоді актори – Джордж Мак-Кей і Дін-Чарльз Чепмен.

Джоел Коен

Джоел Коен свій новий фільм зніматиме без брата, зате з дружиною: Френсіс Мак-Дорманд вже вдесяте зіграє у стрічці свого чоловіка, який цього разу замахнувся на Вільяма Шекспіра! Режисер адаптує для кіноекрану п'єсу "Макбет". На головну чоловічу роль у проекті розглядається Дензел Вашингтон.

Чарлі Кауфман

У "Я думаю, нам варто розійтися" Чарлі Кауфмана зіграють Тоні Коллетт, Джессі Баклі, Девід Тьюліс і Джессі Племонс. Фільм розповість про жінку, що намагається вирішити, як краще розірвати стосунки з хлопцем, однак неочікуваний поворот подій змусить її переосмислити своє життя. Героїня зануриться у вир явної напруги, психологічної слабкості та відвертого жахіття.

А також!
  • Адам Драйвер, Білл Мюррей, Тільда Свінтон, Стів Бушемі, Калеб Лендрі Джонс, Селена Ґомес, Хлоя Севіньї, Денні Ґловер, Остін Батлер, Розі Перес, RZA, Керол Кейн, Іґґі Поп і Том Вейтс у "Мертві не помирають" Джима Джармуша. Трейлер фільму про зомбі обіцяють опублікувати зовсім скоро!
  • Анджеліна Джолі може приєднатися до сім'ї "Marvel": акторка веде переговори щодо участі у зйомках "Вічних" Хлої Чжао.
  • Тайка Вайтіті озвучить дроїда-вбивцю у серіалі "Мандалорець" і зіграє лиходія у комедійному бойовику "Вільний хлопець" з Раяном Рейнольдсом у головній ролі.
  • Сем Страйк зіграє Роланда Дескейна, а Яспер Паакконен – Мартена у серіалі, знятому за мотивами "Темної вежі" Стівена Кінга. У центрі сюжету серіалу опиниться історія становлення Роланда, нам розкажуть про те, як він став Стрільцем, отримав зброю, його перший конфлікт з Чоловіком у чорному, перше кохання та першу місію як Стрільця.

  • А Ліззі Каплан, Тім Роббінс, Ґарретт Гедлунд і Елсі Фішер отримали ролі в другому сезоні серіалу "Касл Рок", автори якого також надихалися творами Кінга. Каплан, до речі, зіграє Енні Вілкс, медсестру-психопатку з "Мізері".

Коментарі

Популярні публікації