Трейлери: "The King", "The Laundromat", "The New Pope", "Lucy in the Sky", "Joker" та інше (навіть аніме)


"Король"

"Австралійський" Мішо був крутим, але чи потягне він Шекспіра? Та ще й Генріха V? Подивимося. Заодно перевіримо, на що здатен Тімоті.

"Пральня"

Я завжди дуже любила Содерберґа, але його нетфліксовий період – вогонь!

У центрі сюжету – вдова, яка намагається розслідувати страхове шахрайство. Пошук правди приводить її до компанії «Mossack Fonseca», юридичної фірми з Панами, яка знаходиться в епіцентрі масштабних офшорних махінацій.

"Новий Папа"

Боже, благослови Паоло Соррентіно!

Як то кажуть, tag yourself)

"Люсі в небесах"

Таке враження, що головний критерій, за яким Портман обирає свої проєкти, – чи зможе вона говорити з якимсь акцентом)) Сам фільм, один із найочікуваніших, звісно.

Астронавтка Люсі повертається на Землю після тривалої місії і зав'язує роман з колегою. Поступово вона втрачає зв'язок із сім'єю і реальністю, що інколи трапляється з тими, хто довгий час провів у космосі. Проте, коли її коханець починає зустрічатися зі стажеркою, у Люсі геть зриває дах.

"Джокер"

Аж цікаво, наскільки мені байдуже до цього фільму. Впевнена, що спостерігати за "дискурсом" у Твіттері буде веселіше, ніж дивитися "Джокера". До якогось певного моменту принаймні.

"Дитя погоди" 

Черговий типовий Макото Шінкай. Тому дивитися, очевидно, не буду. Мені навіть на трейлер терпіння не вистачило... Але людям подобається, а Японія його висунула на "Оскар". 🤷

"Шпигун"

Щось воно таке сіре. Шкода, я хотіла подивитися цей мінісеріял. Цікаво було глянути на Сашу Барона Коена в драматичній ролі, до того ж у мене є незрозуміла fascination щодо Ізраїлю. Але трейлер виглядає занадто посередньо.

"Дікінсон"

Хтось аж занадто намагається, щоб було "модно, стильно, молодіжно". Не знаю, Apple, проти Netflix і Disney+ треба щось сильніше виставляти.

Коментарі

Популярні публікації