Новини: "The Matrix 4", кінець співпраці Sony та Disney, Джеймс Бонд, Обі-Ван Кенобі та інше


Продовженню легендарної науково-фантастичної трилогії "Матриця" бути! До того ж зі знайомими обличчями – Кіану Рівз і Кері-Енн Мосс погодилися зіграти в четвертій "Матриці", співсценаристкою і режисеркою якої буде Лана Вачовскі. Морфея у фільмі нібито зіграє інший (молодший) актор.
Багато ідей про нашу реальність, які ми з Ліллі досліджували 20 років тому, зараз стали ще актуальнішими. Я дуже рада поверненню цих персонажів до мого життя і вдячна за нову нагоду попрацювати зі своїми блискучими друзями - Лана
                                                      

Sony та Disney припиняють співпрацю, Кевін Файґі й Marvel Studios не братимуть участі в розробленні фільмів про Людину-павука. 

Справа, очевидно, в грошах, Disney наполягала на збільшенні свого вкладу в фінансування, що зі свого боку впливало б на розподіл заробітку. Проте Sony запевняє, що винна надмірна зайнятість Файґі. 

Я, мабуть, розумію тих фанатів, які зараз обурюються чи відчувають розчарування, але, по-перше, те, що хоча б хтось відрубав один із всюдисущих мацаків Disney – не так уже й погано; по-друге, MCU не настільки потрібен павук, а павуку не потрібна MCU, нові фільми зі Спайді не такі вже й хороші, щоб зараз посипати голову попелом. 
                                                      

Тим часом: 
  • Новий Джеймс Бонд називатиметься "No Time To Die".
  • Юен Мак-Ґрегор веде переговори щодо головної ролі в серіялі про Обі-Вана Кенобі.
  • Пилип Іллєнко йде з посади голови Держкіно
  • Джонні Флінн, що геть не схожий на Бові, якого має грати, на першому кадрі з фільму про Девіда, який не має ні прав на використання його музики, ні схвалення родини співака. Пфф.

  • Бен Вітлі зніме чорну комедію/сатиру про зомбі-пенсіонерів.
  • Режисер трилогії про Джона Віка, Чад Стагельські, попрацює над екшеном у кінокоміксі "Хижі пташки".
  • Трилер "Пошук", усі події якого розгорталися на екранах комп'ютерів і смартфонів, отримає сиквел. Друга частина розповість нову історію про нових персонажів.
  • Перший кадр з "живої" версії мультфільму "Леді та блудько":

  • Саша Барон Коен пробує себе в драматичному жанрі. Скандальний комік зіграв справжнього агента "Моссаду" в шестисерійній драмі "Шпигун" від Netflix:


  • Перші кадри з нуару "Сирота Бруклін", режисером і виконавцем головної ролі в якому є Едвард Нортон. Також у фільмі зіграли Віллем Дефо, Брюс Вілліс, Ґуґу Мбата-Ро, Алек Болдвін, Леслі Манн і Боббі Каннавале!Це кримінальна драма про самотнього приватного детектива зі синдромом Туретта, який намагається розслідувати вбивство свого ментора та єдиного друга. Сам Нортон порівнює стрічку з "Китайським кварталом".







Коментарі

Популярні публікації