Трейлери: "The Report", "Marriage Story", "Motherless Brooklyn", "Villains", "Underwater" та інше

 "Звіт" / "Історія про шлюб" 

Адама Драйвера багато не буває) Тішуся за його кар'єру (а ще Роба Паттінсона), немов вона моя))
"Звіт" – політичний трилер/фільм-розслідування – один із моїх найулюбленіших жанрів. Дуже чекаю.
Головний герой фільму – Деніел Джонс, голова комітету Сенату США, який займався розслідуванням дій ЦРУ, зокрема тортур під час допитів. Коли з'ясувалося, що практика ЦРУ є брутальною, аморальною і неефективною, Джонс активно боровся за викриття правди, яку чимало владних осіб намагалося приховати.
Натомість "Історія про шлюб" – драма Ноа Баумбаха про театрального режисера й акторку, які проходять через виснажливе розлучення. Головну жіночу роль у стрічці виконала Скарлетт Йоганссон.


 "Сирота Бруклін" 

Трейлер режисерського проєкту Едварда Нортона – екранізації детективного роману "Сирота Бруклін" – виглядає щось занадто комічно та геть не викликає в мене довіри. В якомусь іншому випадку мені було б байдуже, але, дідько, коли в Нортона була остання нормальна роль? Що це за неподобство?!

Лайонел Ессроґ, самотній приватний детектив з синдромом Туретта, вирішує почати розслідування вбивства свого наставника і єдиного друга Френка Мінни. У нього є лише декілька підказок і сила розуму, одержимого поставленою метою. Він прагне розплутати клубок ретельно приховуваних таємниць, які зберігають баланс сил в самому Нью-Йорку. Його шлях проходить від просочених джином джаз-клубів в Гарлемі до жорстоких нетрів Брукліна і, нарешті, позолочених залів політичної еліти мегаполісу. Лайонел кидає виклик гангстерам, корупції і найбільш небезпечній людині міста, аби очистити ім'я свого друга та врятувати жінку, яка може стати його власним порятунком.

 "Лиходії" 

А ось це виглядає прикольно)

 "Під водою" 

Не думала, що тут буде щось фантастичне. Такий собі "Чужий" під водою. Це, звісно, робить фільм значно цікавішим.

 "Золота рукавичка" 

Колись я, мабуть, зацікавилася б, але зараз – too old for this shit. Тим паче після фон Трієра.

Гамбурзький район Санкт-Паулі, 1970-ті. На перший погляд, Фриц Фіте Гонка – жалісний невдаха. Чоловік із понівеченим обличчям щоночі пиячить у забігайлівці «Золота рукавичка» і впадає за самотніми жінками. Ніхто з її завсідників навіть не підозрює, що на позір сумирний Фіте насправді є маніяком.

 "Молочні зуби" 

Типове інді, яке, мабуть, пройшло би повз мене, якби не Еліза Сканлен. Після "Гострих преметів" пильно стежитиму за її кар'єрою. Бен Медельсон – приємний бонус.

          Українське кіно  

 "ЕКС" 

 "Черкаси" 

 "Чорний ворон" 

 "Кошмарний директор або школа №5" 

Коментарі

Популярні публікації