Новини: "Game Of Thrones", "Fantastic Beasts", "The New Pope", Джон Мак-Тірнан повертається в кіно та інше

Гарна новина для всіх драконолюбів. HBO замовив цілий сезон фентезі "Дім дракона", приквелу "Гри престолів" про Таргарієнів. Серіял ґрунтуватиметься на романі "Вогонь і кров" (я його не читала, тому додати нічого не можу).

Менше пощастило іншому приквелу, головну роль у якому мала зіграти Наомі Воттс. Оцінивши пілот проєкту, канал вирішив, що він не вартий зусиль і закрив його від гріха подалі.



                              

Зйомки третьої частини фентезі "Фантастичні звірі" розпочнуться навесні в Ріо-де-Жанейро. Режисером фільму буде все той же Девід Єйтс. Сценаристами – Джоан Роулінґ і Стів Кловз. На екрани фільм вийде в листопаді 2021 року.

                              
🔥🔥🔥

                              

Джон Мак-Тірнан ("Міцний горішок", "Хижак", "Останній кіногерой") повертається в кіно після 16-річної перерви. Режисер зніме науково-фантастичний фільм "Тау Кита 4" з Умою Турман і Тревісом Фіммелом у головних ролях.

Події стрічки розгорнуться на четвертій планеті системи Тау Кита. За сюжетом, туди прибуває трійця потужно озброєних незнайомців з місією – ліквідувати всіх олігархів і військових головорізів, які керують планетою.

                              

Тейлор Кітч зіграє головну роль у новому фільмі Ніла Бломкампа – науково-фантастичному трилері "Інферно".

У центрі сюжету стрічки опиниться поліцейський, який вирушає в пустелю Нью-Мексико, щоб розслідувати нібито звичайне вбивство. Проте на місце злочину прибувають агенти ФБР, що підтверджує здогад головного героя – справа більша, ніж здається на перший погляд, можливо, позаземних масштабів! Полювання на вбивцю призводить до зустрічі з гуманоїдним звіром, який хоче знищити єдиного свідка злочину.

                              

Том Берк перевтілиться в Орсона Веллса в біографічній стрічці "Манк" Девіда Фінчера!

Фільм розповість про Германа Манкевича, оскароносного сценариста "Громадянина Кейна". Його в картині зіграє Ґері Олдман. Аманда Сейфрід перевтілиться в актрису Меріон Дейвіс, Лілі Коллінс отримала роль Ріти Александер, секретарки Манкевича, а Том Пелфрі зіграє його брата.

                              

Адам Драйвер зіграє в історичній драмі "Остання дуель" Рідлі Скотта. Сценарій до стрічки написали Бен Аффлек і Метт Деймон, які теж зіграють у фільмі. А також Джоді Комер.

Події картини розгортатимуться у Франції 14-го століття. У центрі сюжету опиниться чоловік, який після повернення додому з війни дізнається, що друг зґвалтував його дружину. Жінці ніхто не вірить, а чоловік вирішує звернутися до короля Франції з проханням дозволити йому вирішити долю кривдника в двобої, що стане останньою законною дуеллю в історії Франції

Після роботи над цим фільмом Скотт візьметься за історію вбивства Мауріціо Ґуччі (онука засновника модного дому Gucci), замовницею якого була його колишня дружина. Її зіграє Леді Ґаґа.

                              
  • "Кролик Джоджо" вийде в український прокат. Запланована дата прем'єри – 16 січня.
  • Над історією для ребуту "Піратів Карибського моря" попрацює Крейґ Мезін ("Чорнобиль").
  • Адам Мак-Кей спродюсує серіял про Джеффрі Епштейна.
  • Рейчел Вайс зіграє Елізабет Тейлор.
  • Девід Беніофф і Ден Вайсс ("Гра престолів") не зніматимуть «Зоряні війни».
  • Оскар Айзек отримав головну роль трилері "Картяр" Пола Шредера.
  • Друга частина найкращого фільму про Людину-павука – "Людина-павук: Навколо всесвіту" – побачить світ у 2022 році (7 квітня).

Коментарі

Популярні публікації